Overhørt

… Folk som lager gratisavis må alltid tenke ut nye og smarte løsninger på hvordan man skal få gjort ting billig og lettvint. Favorittpocketmagasinet her på bruket er utvilsomt Flyers, Oslo-organet som intervjuer dørvakter, Natt&Dag-journalister og annet lavkulturelt men gla’lynt pakk (vi glemmer aldri da bladet spurte en dørvakt om hva som tente ham mest ved en kvinne,
hvorpå han ærlig og kontant repliserte “helt klart barbert fitte!” He he.) I siste utgave er party-bildene i bladet uten unntak tatt fra Natt&Dags september-smuglesning på Neon! Hvem trenger venner når konkurransen er så til de grader vennlig innstilt? Big up’s

… … Da Bertine Zetlitz ville hjem fra byen forleden natt, visste plateselskapsanstand Gry Zakkariasen råd. Etter at taxi-sentralen kontant hadde avslått forespørselen, lurte Zakkariasen på om de var klar over at det var en artist de her hadde med å gjøre. Etter en liten diskusjon på sentralen vendte taxi-stemmen tilbake: “Var det du som hadde en autist som skulle hjem?” Drosja kom fort som faen, men om Bertine levde opp til forventningene ved høyt å telle antall lyktestolper hele veien hjem vites ikke

… … Vår kanskje yngste Xsupermodell, Sunniva Stordal har forlatt dekadansen på catwalkene i Milano og Paris til fordel for teologistudier her hjemme på bjerget. Overraskelsen var derfor relativt stor da hun her forleden ble observert på date med DJ Stigma…

X