Nye Takter

KJENDISFESJÅET “HIT AWARDS", Oslo spektrum 16. august 2000. Posh Victoria Man United Beckham står på scenen med Dane Bowers og True Steppers. Det er kaotisk som faen: En haug gutter og jenter prøver å gjennomføre den obligatoriske gruppedansen# den sentrale estetiske og dramaturgiske knaggen innen moderne musikkvideo og playback-opptreden, men “Out Of Your Mind” har en stakkato, synkopert rytme som får balletten til å se ut som de kaver rundt på stylter. I salen står tusenvis av publikummere og prøver å få en slags mening ut av kaoset. De vil, de vil, men de får det ikke helt til. Hvis […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X