Hvor er musikken som er Best Akkurat Nå? Her!

Musti, The Switch, Misty Coast, JEZ_EBEL, ShitKid, og Nils Frahm er blant de som har laget den beste musikken denne uka.

b
a

I enden av regnbuen står det ei gryte med gull, og i enden av hver uke er det en oppdatert spilleliste med den beste, nye musikken.

Les om låtene og følg spillelista!

Musti – en brennende tesla

Musti har blitt livsfarlig! Det er vanskelig ikke å føle skadefryden i den tittelen her, den samme typen som SUPERCAR FAILS COMPILATION-videoer på Youtube spiller på. Skadefryden flyter også inn i teksten, da hun melder at hun skal brenne Teslaer med et smil, og «rense verden for mennesker som tar, men aldri gir». Det skal nevnes at låta er en del av en fiktiv podkast produsert av Brageteatret med samme navn da, så man ikke behøver tolke teksten som en direkte trussel. Eller?

The Switch – Rumors

På grunn av noe virusgreier (vet ikke om vi vil vite hva slags) kommer det nye The Switch-albumet, kalt Macca/Jawaka 2: Rikt indre liv, noen uker senere enn planlagt. Den lille låta er overskuddsmateriale fra det forrige, Birds of Paradise. Ikke noe er så ille at det ikke er godt for noe, og selv om «Rumors» dessverre ikke klarer å rettferdiggjøre millioner av pandemi-dødsfall, så er vi glad for at det åpnet seg en mulighet for at den kunne deles.

LES OGSÅ: Markedets favorisering av store kjeder over uavhengige bedrifter er satt i høygir under pandemien. Hva skal vi gjøre?

JEZ_EBEL – In Her Eyes

Det må være sånn det føles å være en anime-karakter som ser ut av vinduet, og dagdrømmer seg vekk fra en helt vanlig skoledag.

Misty Coast – Do You Still Remember Me?

Nå og da drypper det singler ned fra den Spellemann-nominerte drømmepop-duoen bestående av Linn Frøkedal og Richard Myklebust – ofte til bedre tilbakemeldinger fra uavhengige musikkmagasiner enn det de fleste bør ønske seg. Kanskje fordi man vet hva man får: noe hyggelig uten å være snillistisk, og rørende uten å være melodramatisk.

LES OGSÅ: 12 på byen i Oslo: Når er det greit å ønske noen død?