Vi viser Gaspar Noés nye «Lux Æterna» på Vega Scene (og drar ut etterpå)!

«Lux Æterna» blir vist på én kino i Oslo. Få rabattkode av oss til alle visningene, og bli med på etterfest på Blå etter premieren på lørdag.

b
a

Da NATT&DAG møtte den franske filmskaperen sist hadde den psykedeliske mareritt-dansefilmen Climax nettopp hatt premiere. Han sa at han av økonomiske årsaker vurderte å lage reklame – «prostituere meg selv».

Så, den 52 minutter lange power trippen Lux Æterna ble til mens han spilte inn en reklame for Yves Saint Laurent. Han fikk lov til å benytte location og stab til å spille inn en strobelys-tung split screen-mokumentar, der Charlotte Gainsbourg og Beatrice Dalle er i rollene som seg selv på et filmsett. Filmen de spiller inn handler om hekser.

Den eneste kinoen i Oslo som viser filmen er Vega Scene, og premieren er på lørdag. Etter filmen er det reservert bord til oss på Blå, der Dragongirl spiller plater med Naomi (Synk)!

For å få billett til en billig penge velger du NATT&DAG-billetten når du skal bestille på Vega sine nettsider, og skriver inn rabattkoden «n&d».

Ellers advarer vi om store mengder strobelys som kan forårsake anfall hos mennesker med lysfølsom epilepsi. Sees!

LES OGSÅ: Gaspar Noé: – Jeg sluttet egentlig å se på porno rundt 20 år siden fordi jeg produserte for lite testosteron