Denne musikken er Best Akkurat Nå

Artister som 070 Shake, HAIM, Fredfades, Pasha, Coucheron, Jaga Jazzist og Prins Thomas har laget den beste musikken denne uka.

b
a

Her er en spilleliste med den beste musikken som har kommet denne uka.

Under kan dere lese om låtene. Bla, bla, bla. Dere skjønner greia!

Les også: VIDEOPREMIERE: Amalie Holt Kleive i skogen med jaktrifle

Fredfades, Jawn Rice, Bendik HK – Sp1200

Den mangeårige legenden Fredfades er ikke bare aktuell med regelmessige Hiphop På Haugen-opptredener. I dag slapp han nytt album med Jawn Rice på Mutual Intentions – en groovy greie med spretne synths. Du kan se ham spille på Oslovelo i kveld også, hvis du vil!

070 Shake – Guilty Conscience – Instrumental Selections

Noen ganger er instrumentalene like bra som originalen, og kan gi et unikt innsyn i hvordan låter henger sammen. Like bra som originalen er den nå ikke (la oss være ærlige, selv om kritikken i denne spalten her stort sett holder seg panegyrisk!), men like fullt verdt både én og to lytt. I tillegg får du lyst til å høre Modus Viviendi igjen! :-)

Jaga Jazzist – Spiral Era – Prins Thomas Remix

Det har vel alltid ligget et visst disco-potensial i synth-landskapet i det nyere Jaga Jazzist. Denne remixen får dem til å høres ut som live-utgaven av Todd Terje, omtrent.

Les også: Hahaha, god helg! Her er 9 intense bilder av Lindmo som ler

 

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.