Vinn billetter til Actress på The Villa i kveld!

… og Susy Summer (Sassy 009) og Jonas Wiik!

b
a

The Villa viste før jul at de fortsatt er blant de beste når det kommer til bookings. Heldigvis!

Denne fredagen er intet unntak i rekken av kvelder med bra program: Actress, Susy Summer (tidligere SASSY 009) og Jonas Wiik.

Og DU kan vinne billetter!

Gi oss et «HALLO» i kommentarfeltet nederst i saken eller på Facebook for å være med i trekningen om billetter. God helg!

Actress

Britiske Actress har lenge vært en kjent figur for folk som er interessert i den mer psykedeliske delen av klubbmusikk. Settene hans kan være uforutsigbare for det utrente øre, da den røde tråden mellom låtene ikke alltid er like åpenbar. Den siste utgivelsen hans er gjort i samarbeid med ingen ringere enn London Contemporary Orchestra, og høres noe spesielt ut…!

Les også: Oslos snilleste gutteklubb har startet plateselskap

Susy Summer

En av fjorårets mest hypede elektroniske grupper, Sassy 009, meldte på Instagram for et par dager siden at de slanker bandet med to medlemmer, altså to tredjedeler. Det er bare Sunniva igjen, og i kveld spiller hun under solo-navnet Susy Summer. Vi har hørt rykter om både ambient, techno og annen snacks.

Jonas Wiik 

Med Lot Lot og Dattera til Hagen har Jonas Wiik vært ansvarlig for bookingen av mange klubbkvelder, med besøk av folk som Larry Heard, Omar-S, Floating Points, Hunee, James Pants og Juan Atkins. Wiik er for øvrig mannen som booket Actress sist han var i Oslo. Med ønske fra Actress selv, varmer Wiik opp gulvet.

Sees!

Les også: Gaspar Noé fordømmer Cannes-eliten, folk som tar kokain på filmsett og ønsker gateopprør velkommen.