Lanseringsfest for Når festen er over-utgaven

NATT&DAG feirer den nye «Når festen er over»-utgaven med en stor FEST (selvsagt).

b
a

Torsdag 6. mars presenterer Redken NATT&DAGs lanseringsfest på Seeds, med Store P (live), Drippin (dj-set) og Shy for shore (live).

Kom tidlig for å få med deg alt! (mer info om programmet nederst i saken)

Dette er noen av sakene marsutgaven har å by på:

Kjønnet og udyret: Har feminismen sporet av? Femten år etter antologiene Fittstim og Råtekst har feminismen fått sin egen hjernevask.
På opprørsfylla i Ukraina: N&D reiste til Kiev som demonstrasjonsturister.
Norges beste rapper har akkurat sluppet solodebuten «Regnmannen» til en unison hyllest landet over og kumulativt terningkast én million, minst. Vi ble med pyramideentusiasten Store P hjem til Fyllingsdalen.
Den siste olje: Etter en forrykende oljefinansiert fest tok vi med meningseliten på konditorinachspiel for å se om det var kake igjen.
Hva gjør du etter orgien? N&D møtte stjerneduoen Elmgreen & Dragset som har gjort et dypdykk i sin uferdige biografi i den kommende utstillingen på Astrup Fearnley. Et forlatt klubblokale spiller en sentral rolle.
Stor nachspielguide: festen er død, lenge leve festen! Det er få omgangsformer som har potensialet til å endre livet ditt like grunnleggende som nachspiel. Vi har sett nærmere på fenomenet.
Smilegubben & Gifttrynet har møtt den dritskumle barne-, likestilling- og inkluderingsministeren (og eks-slakteren!) Solveig Horne (Frp).
– Vi har intervjuet musikeren og forfatteren Ola Jostein Jørgensen.
–  ++
+ mye mer.

***LINEUP****

STORE P
Norges beste rapper.

DRIPPIN 
Et nytt navn for mange, men bergenske Drippin viser usedvanlig lovende takter med skitne, rare hip-hop beats med nikk til electro, footwork og artig trap-flørting. Drippin er blitt plukket opp internasjonalt av blant andre musikeren og kunstneren Fatima Al Qadiri og har produsert noen av de beste sporene på den siste skiva til New York-rapperen Le1f. I fjor varmet Drippin opp for Hudson Mohawke i Oslo.

SHY FOR SHORE
Melankolsk dansemusikk! Oz Page og Mari Nordén utgjør den norske elektropopduoen Shy For Shore. Duoen gjorde sitt gjennombrudd på Slottsfjell i sommer og ga ut EP’en «1985» på Brilliance Records rett før jul. Utgivelsen inneholder låten «Then The Heartbreak» som ble A-listet på NRK P3 og som førte dem til årets Urørt-finale.

Sees på Seeds! Meld deg på festen HER

 

lanseringsfest_mars_katt