Snitt og negroni på Meyers. Foto: Stig Buvarp

Hvorfor er det så jævlig nice med snitt og negroni?

NATT&DAG møtte undergrunnsfenomenet Snitt&Negroni for å finne svaret.

Vekk med hallitærn og ferneten, snitt og negroni er det du burde putte i kjeften for å sjekke hva en bar har å by på. I hvert fall om vi skal tro Instagram-duoen Snitt&Negroni. 

I mylderet av mat- og vinfluensere dynket i sponset innhold, finner man Snitt&Negroni, to kompromissløse, anonyme anmeldere som kun opererer i en MEGET spesifikk nisje: Et snitt og en negroni – servert på en og samme tid. De skal drikkes sammen

Snitt og negroni er bestevenner, og det er visst de to som står bak kontoen også. 

– Det handler ikke om preferanse eller motsetningsforhold, det er sammenkoblingen som er magien. Fjerner du den ene så er den andre ubrukelig.

Passende nok ligner Negroni på en negroni: Han er rød i toppen og litt appelsinaktig, som han selv sier mens han tar seg i håret. Og Snitt har på sin side et deilig krøllete hår, som skummet på toppen av en iskald og duggfrisk øl.

Se alle Snitt&Negronis anmeldelser i bunn av saken, og hvilke barer som troner øverst og nederst.

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.