Wild Man Riddim. Foto: Pressefoto

Det slås på bongotromma!

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

La sjela blomstre, fjæra bruse og huet nikke til det ramler av – det blir ska og reggae i fleng på årets første JJ Connects.

Borte bra, men hjemme best, sies det. Et stykke «borte» hjemme er enda bedre. 26. januar kl 18:00 inviterer gode gamle JJ til atter en gratis liveopplevelse på Ingensteds. Denne gangen med et afro-karibisk gilde.

Hold deg oppdatert på Facebook-eventet HER.

WILD MAN RIDDIM

JJ Connects slår på skaens stortromme, bongotromma, og har invitert Oslo-kuriositet og -legendene Wild Man Riddim!

Med ti år bak seg, fire album under beltet, og medlemmer med en fot i andre prosjekter som The Phantoms, No Torso, Fence og Frank Znort Quartet har guttakrutt en rikholdig reggea- og ska-CV.

En klype jazz, en neve reggae, en bøtte ska og et sirkus uten like er selvsagte forventinger med villmennene på scenen. 

UTLANDET

Hvordan signalisere tydelig at man spiller musikk som er så unorsk som man får det? Før 2010 kalte man bandet sitt «Bosses Bongoband». Nå om dagen er det andre boller. Om man var Bosses Bongoband byttet man i hvert fall navn til «Utlandet» i 2021. 

Bandet kombinerer uhemmet elementer fra ulike sjangere, inkludert afrobeat, reggae, funk og mye mer – rett og slett musikk fra utlandet. Musikken deres kan best beskrives som rytmisk, eklektisk og sjangeroverskridende. 

Reggae-røra man sitter igjen med er like frekk som en nyskilt tante med en daiquiri på stranda.

Danakil Safari. Foto: Pressefoto

DANAKIL SAFARI
Skal man få oppleve Danakil Safari må man på safari. Første album er nemlig ikke ute enda. 

Likefullt har bandet over de siste årene har de bygget seg opp et solid renommé blant de best bevandrede konsertgjengerne i Oslo. 

De spiller sin egen energiske Oslo-variant av ‘ethiojazz’ – tenk Mulatu Astatke, bare med tyngre groover, krydra med litt moderne Bitches Brew.

Hold deg oppdatert på Facebook-eventet HER.