Så mye tjener Subjekt-skribentene

Det er mange meninger om skribentene til Subjekt, men en ting er sikkert: De færreste av dem kan gapskratte når de sjekker nettbanken. Se listen her.

Subjekt-skribentene har knapt gjort annet de siste ukene enn å tråle skattelistene på jakt etter gull. Vi kan umulig være de eneste som lurer: Hva tjener Subjekt-skribentene selv?

Skribentlisten er ikke helt fri for kvinner. Både journalistene Aurora Henni Krogh og Torill Frislid Gustafson, for ikke å nevne spaltist Kari Bu, er kvinner og skriver for Subjekt.

Linn De Lange er også journalist i Subjekt og kvinne, men hun er ikke å finne noe sted i statens papirer. Hvem er hun egentlig?

Andre man finner på inntektslista er markedssjef Mats Flåte og redaktørtrioen Mikkel Ihle Tande, Geir Bergersen Huse og Danby Choi.

Derfor publiserer vi inntekten til Subjekt-spaltistene

Åpenhet om skatt styrker demokratiet og skattemoralen. Det er hovedgrunnene til at NATT&DAG publiserer tall fra skattelistene. Dessuten ser vi at flere aviser plasserer innsyn fra skattelistene bak betalingsmur, noe vi antar betyr at det drar mange abonnenter. Kan man klare seg som et seriøst magasin i 2023 uten å publisere tall fra skattelistene?

Derfor kan du ikke alltid stole på skattelistene

Subjekt, magasinet som skriver mest om skattelistene i Norge, skriver at man ikke alltid kan stole på dem. De skriver for eksempel at Nicolai Tangen, som er dritrik, sto oppført uten inntekt et år. Lol!

Men alle i Subjekt står oppført med inntekt, selv om det er over en million som skiller den best betalte fra den verst betalte.

Lol!

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.