Svensken, nordmannen og nordlænningen gikk inn på en bar…

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

Månedens JJ Connects går av stabelen 24. november kl 19:00 på Ingensteds – og som alltid er det gratis!

Hver måned inntar JJ Connects manesjen på Ingensteds for å vise fram noe av den beste musikken som rører seg under overflaten. 

Denne gangen har JJ gravd i skuffen og funnet fram et indie, RnB og popbonanza med en svenske, nordmann og nordlænning i spissen.

Hold deg oppdatert på Facebook-eventet HER

RAGHD

Selv en ødelagt klokke har rett to ganger om dagen. Det samme kan sies om svenskene med Ikea og artisten Raghd som eksempel.

I grenselandet mellom elektronika, rap og fyldig soul finner man Raghd. 22-åringen har de de seneste årene gjort seg bemerket i hjemlandet, og nå på tvers av grensene. Noe som ikke er spesielt rart. Diskografien er leken, morsom, elektrisk og levende. Nøkkelordene er humor og sårbarhet. I det ene sekundet er det god gammeldags listepop av beste sort, i den andre er det noe helt annet på best tenkelige måte.

TILLA

Fra mellom støvete plater og klubbkjellere har Tilla steget frem som en kommende soul-stjerne. 

De siste årene har hun opparbeidet seg over hundre spillejobber årlig som DJ på klubber, barer og raves. Nå har fascinasjonen for vinyl og klubb kokt seg sammen med drivet til å skrive egenproduserte låter. 

Resultatet er et sløyt soloprosjekt som smaker helt fantastisk på øret. Og som ikke minst har fanget oppmerksomheten til flere kloke musikkhoder både her til lands og utenlands. 

NOR

Fra det kalde nord, skriver Nor varme tekster om de vonde tingene i livet – på en kompromissløs måte, slik nordlænningene ofte gjør. Alt pakket inn i hva som best kan beskrives som nordnorsk alternativ pop – et sammensurium av RnB, trip hop og inspirasjon fra Nors marokkanske bakgrunn. 

Og om det ikke var selvsagt: Låtene er selvfølgelig på nordnorsk. 

Hold deg oppdatert på Facebook-eventet HER