Foto: Filmweb

Rasmus Wold og Olli Wermskog har sett «Doggy Style». Lytt til podkasten her!

Den nye kinofilmen «Doggy Style» er som «Den utrolige reisen» på en skikkelig fyllekule, og viktig livslærdom for kjipe hundeeiere. Lytt til podkasten om filmen her.

– Selv om filmen heter «Doggy Style», så er det ikke hardporno, betrygger komiker Rasmus Wold.

Han fortsetter:

– Dette er jo en drøy film.

«Doggy Style» har kinopremiere 1. september og i den sammenhengen har hundeeier Wold og hundeallergiker og skuespiller Olli Wermskog slått av en prat om filmen og deres forhold til hunder. Hva slags hunderase ville de selv vært? Hva synes de to om filmen? Og har hundeeiere en fordel i kinosalen?

Lytt til podden her:

Både Wermskog og Wold forteller de koste seg i kinosalen og at den byr på ren underholdning i halvannen time. Wermskog mener dette er en film som egner seg ypperlig for en kompiskveld.

– Jeg skulle ønske jeg kunne hatt med meg en alkoholenhet i kinosalen, innrømmer Wermskog.

Border terrieren Reggie (Will Ferrell) elsker eieren sin Doug (Will Forte). Eieren er derimot mer opptatt av å nappe løken, ta store magadrag fra sin elskede gule bong og leve et ellers miserabelt liv. Han hater bikkja og har kun tatt vare på den for å ta hevn mot en eks.

For å kvitte seg med Reggie for alltid dumper Doug ham midt i New York. Her møter Reggie nye venner som lider av samme lausbikkje-skjebne: Boston terrieren Bug (Jamie Foxx), den australske gjeterhunden Maggie (Isla Fisher) og grand danoisen Hunter (Randall Park). Etter en kveld med fylla, tyverier og jukking på Reggies sønn (du må nesten se filmen for å ta denne) finner de ut at de skal ta hevn på det gapende rasshølet Doug: De skal bite av pikken hans. 

Kinofilmen legger seg i samme landskap som «Ted» eller «Sausage Party». Se for deg «Den utrolige reisen», men etter ei skikkelig fyllekule. Resultatet er snakkende hunder og pikk på ville veier.

– «Doggy Style» er ikke en familiefilm, selv om det på plakaten ser ut som en koselig variant. Om du vurderer å ta med barna – ikke gjør det! bjeffer Wermskog.

– Dette er kanskje en perfekt film for zoofile mennesker, sier Wold fleipende.

Den klare oppfordringen fra begge to er at den er verdt et kinobesøk for lett og ledig underholdning.

– Du tror du vet hva slags film du ser på, men plutselig tar den deg med på noe helt annet. Jeg tenkte flere ganger «Åja, vi skal dit. Og det skal holde på lenge!», sier Wold og avslutter:

– Dette er en film hvor du bare glemmer alt annet og koser deg.

Se traileren til «Doggy Style» nedenfor og lytt til podkasten HER.