Piknik i Parken-guide: Lørdag 17. juni

Sponset innleggi samarbeid med Piknik i Parken

Tredje, og siste dag av PiP, ser ut til å bli texas. Elektrisk pop, sylskarp indie og gyllen pop? Ja takk. Her er artistene som gir pikniken et besøk på lørdagen.

Høres det interessant ut? Kjøp en Piknik i Parken-billett til bare 900 kroner (andre må ut med 1150,-), og få et årsabonnement hos NATT&DAG med på kjøpet. 

Se programmet for torsdag HER og fredag HER

alt-J
Småfrekk britisk poprock med et glimt i øyet – og bedre blir det jo ikke. I løpet av fartstiden sin har alt-J prestert å bli et av de mest suksessfulle britiske bandene dette årtusenet. Om det holder seg de resterende 877 åra gjenstår å se, men hvorvidt det blir en bra konsert i parken er ikke noe spørsmål.

Ben Howard
Ben Howard har sjarmert lyttere verden over med sine ferdigheter som historieforteller, låtskriver og musiker. Diskografien består av en rekke smørballader med brodd. Likefullt en beskjeden mann er det sjeldent han trår over grensa og ut på turne. Nå har tiden endelig kommet, og dette blir den store muligheten til å se han live for første gang på fem år.

Maggie Rogers 
Oppstarten var først for fire år siden, og I fjor var allerede første Grammy i boks. Det er ikke rart. Materialet som produseres av Maggie Rogers kan ikke beskrives som annet enn knallgod og sukkersøt pop. At hun attpåtil er dømt som en fantastisk liveartist gjør bare saken bedre.

The Cardigans
Er det «We Love The 90’s» eller er det PiPfest? Forbered deg på et 90-talls-sirkus uansett.

Sondre Lerche
Av og til er det lett å glemme, men Sondre Lerche driver faktisk med musikk og! Mannen i den røde jakka, til tross for eskapader innen vin og scenekunst, er fremdeles en av Norges største stjerner. Med plata «Avatars of The Night» rykende ferskt i lomma inntar Lerche-universet scenen. At det blir noe annet enn rått er vanskelig å se for seg.

Del Water Gap. Foto: Pressefoto

Del Water Gap
Trubaduren uten knapper i skjorta sklir inn på teppet med slående låter og god kok. Det som startet som et soveromsprosjekt i 2012 har vokst seg til å bli et musikalsk fyrverkeri verdt å få med seg. Smørpopindie står på menyen, så her er det bare å riste brødskiva. 

Albin Lee Meldau
Om Appalachia-fjellene hadde strukket seg inn i Sverige ville Albin stått på toppen. Geskjeften til folkeartisten kan ikke beskrives som annet enn svenske-americana – og et knallgodt stykke pop. Gjennom musikken forteller han gripende og ektefølte historier. Om musikk kan fange følelsen av en samtale rundt bålet, gjør denne det.

Marit Larsen
Hele Norges Marit Larsen skal delta på festen, og det må da være grunn nok til å plumpe seg ned på gresset foran scenen. Like erkenorsk som fjord, fjell og mangel på blikk-kontakt, er Marit Larsen fast inventar i det norske musikklandskapet. Det med god grunn. Noe hun skal bevise atter en gang på årets PiPfest!

Whammyboy
Snodig og full av energi – ord som kan beskrive selve mannen så vel som musikken. Noe som også overføres til scenen, for Whammyboy har fått på seg et renommé for å være en heidundrandes liveartist.

Høres det interessant ut? Kjøp en Piknik i Parken-billett til bare 900 kroner (andre må ut med 1150,-), og få et årsabonnement hos NATT&DAG med på kjøpet.