Ekkstacy. Foto: Pressefoto.

Piknik i Parken-guide: Fredag 16. juni

Sponset innleggi samarbeid med Piknik i Parken

Dag to av tre lover et nostalgi-gilde. Veronica Maggio OG Briskeby-reunion? Kan det bli bedre? Ja, bare se på lista under!

Høres det interessant ut? Kjøp en Piknik i Parken-billett til bare 900 kroner (andre må ut med 1150,-), og få et årsabonnement hos NATT&DAG med på kjøpet. 

Se programmet for torsdagen HER og lørdagen HER

Phoenix
Franskmennene bak føniksen har pumpet ut duggfrisk alternativ poprock siden tidlig 2000-tallet – også kjent som indie blant enkelte fagfolk. Uansett, med sine baguetter, oster og solide diskografi er dette en gruppe franskmenn du vil ha med på piknikteppet. 

Veronica Maggio
Etter å ha ropt «ulv, ulv» en god stund kommer hun endelig (igjen)! Hallelujah.

Briskeby
Rett på tampen av Y2K var det umulig å skru på FM-en uten å høre monsterhitten Propaganda gjalle over eteren. Nå, 23 år senere, skal bandet bak slageren gjennoppstå for en aften. Og det er attpåtil bare steinkastet unna studioet hvor låta ble spilt inn! Vi vedder 100 kroner på at det blir avslutningslåta.

Briskeby. Foto: Morten Rakke

Allah-Las
Parker Voi-en og pakk surfebrettet under vingen – det blir beach bum-bonanza i smørøyet av Sofienbergparken. Få band enkapsulerer 60-tallets surf- og psykedelisk rock som Allah-Las. Som resultat har guttakrutt blitt favoritter hos fagfolk, så vel som lekfolk med og uten badebukse. Pakk strandteppet!

Warpaint
Det tok et halvt tiår før Warpaint ga ut en ny plate, men denne gjengen gjør ingenting halvveis. De kule jentene med nedoversveis som sigga på skolehjørnet har raffinert sitt sløye uttrykk og nå tar de jammen turen til parken. Og med koffertene fulle av ikonisk postpønk og musikalsk krigssmaling blir det garantert en opplevelse. 

Ekkstacy
Den triste Tik Tok-edit komponisten tok verden med storm med låter som I walk this world all by myself og misery. Musikken med inspirasjon fra soundcloud-rap, indie og postpønk, skapt etter et langt ungdomsliv med depresjon, har blitt fanfaren til en hel generasjon. Det er ektefølt og rått – noe som ikke er rart med tanke på at flere av låtene ble skrevet på et Amazon-varehus. Heldigvis har gutten fått fri, og nå er det duket for opptredenen hans i parken!

Høres det interessant ut? Kjøp en Piknik i Parken-billett til bare 900 kroner (andre må ut med 1150,-), og få et årsabonnement hos NATT&DAG med på kjøpet.