Ny avis på gata!

Mars-utgaven av NATT&DAG er ute.

Forside: Willa Wathne

Da farmoren døde skrev påvirkeren Jenny Huse de følgende ordene i begravelsen: She ate and left no crumbs. Slay queen. NATT&DAG traff henne på Høyskolen Kristiania hvor hun lever sitt nye liv som skolenerd. Vi tvang henne til å skulke for andre gang i sitt liv for et (totalt motsigende) intervju om hvor DUM Mads Hansen er, hvem hun egentlig er, innerst inne, og den ultimate drømmen om å ha katter med penthouse i New York og «være sjef for et eller annet, whatever».

Vi møtte også Pål Steigan, den ruvende kommunistjævelen på 73 år som nå driver sin egen konspiblogg med russiskvennlig sprøyt. Vi spurte ham hvordan det føles å være en marxist som hylles i nazistiske fora. Det mest sjokkerende med hele seansen var nok likevel da Pål Steigan sa at han betrakter seg selv som en «moderat mann».

I våre kontorlokaler på beste Grünerløkka har vi lenge lurt på om norsk våpen smukker seg med å være renest og grønnest i verden, akkurat slik som oljebransjen holder på. Vi ringte og spurte Kongsberg Gruppen om bambusgranater og soldrevne tanks.

NATT&DAG har også tatt tak i den stadig gjentagende praten om insektene som fremtidens mat. Vi dykket dypere og laget en guide til å spise insekter, med alle dilemma, ingredienser, fallgruver og smaker som hører til.

Avisen er videre spekket med brennende spørsmål. Er den jævla metalcoren på vei tilbake? En av verdens kjedeligste regissører er ihvertfall tilbake med filmen The Eternal Daughter. Har vi mistet Gorillaz? Hva er det grunnleggende problemet med Hver gang vi møtes? Og hva skjedde egentlig da Michel Houllebecq laget pornofilm?

I tillegg har vi kåret Oslos beste vegetarmat!

I Oslo har NATT&DAG blant annet stativer på Vega Scene, Oslo Street Food, Sentralen og Blindern. I tillegg er vi å finne på en rekke andre barer over hele byen. Det samme gjelder Trondheim og Bergen.