2023: Et godt år for hårrår!

Dette året byr på en rekke oppsiktsvekkende skrekkfilmer.

Ingenting er som et skikkelig saftig drap for å få ditt eget blod til å bruse, spesielt for de av oss som trenger å føle noe annet enn vinterdepresjon. De siste årene kan den vide skrekksjangeren sies å ha fått en ny vår, og 2023 lover mye snadder. Her får du ti av de viktigste stjernene på årets horrorhimmel!

Cocaine Bear

Det er en ny sheriff i byen, og den sheriffen er en bjørn rusa på coke. Det er kanskje ikke så rart at en av årets mest hypede horrorkomedier er nettopp Cocaine Bear, for det blir ikke stort dummere enn dette. Bare se på plakaten. Det er en svartbjørn med pelsen full av duggfrisk kokain. Det aller dummeste er at den er inspirert av en sann historie, om en faktisk amerikansk svartbjørn som døde av å gafle i seg en bag med nesegodteri på 80-tallet. Vi følger den episke reisen denne tanngnissende bjørnen drar på i etterkant av det deilige måltidet, og i traileren ser ikke svartbjørnen særlig død ut. Den ser derimot livsfarlig ut, og det loves en blodig kamp mellom bjørn og skogsglade mennesker, som trolig vil by på både gore og moro. For hva er vel farligere enn en bjørn i kokainrus? Kanskje en bjørn med abstinenser? Filmen lover i hvert fall at denne bjørnen er «on a rampage for blow and blood». 

Fra «Cocaine Bear». Foto: Pressefoto

Kommer 24. februar

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 

Kokainbjørnen er ikke den eneste bjørnen som kravler ut av helvetes eget dyp i 2023. Det ville vært en overdrivelse å si at mange har drømt om en skrekkfilm om barnehelten Ole Brumm. Plottet kan virke som en giftig miks mellom en edgy skolestil fra 9.klasse og en nach-idé som gikk alt for langt. Kristoffer Robin tar med seg sin utkårede til Hundremeterskogen for å møte alle hans koselige barndomsvenner, men de skjønner fort at ting ikke er som før. Å bli forlatt av sitt anker i livet har gjort noe med Brumm og gjengen, og de er ute etter hevn. Abandonment issues har sjelden vært skumlere, og dyrene i skogen er sultne på mer enn honning. 

Utgivelsesdato er foreløpig ikke kjent. Vi venter i spenning. 

Renfield 

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.