FERSKDISCEN: – Bumpy bangerdisco fra Volda

NATT&DAG lanserer ny ukentlig spilleliste. Hver mandag vil den beste nye musikken samles på FERSKDISCEN, nøye kuratert og håndplukket av redaksjonen.

KROKODILES – Change
At to 17-åringer lager så flotte og raffinerte koselåter er nesten like usannsynlig som at deres melankolske helt, Elliot Smith, klarte å knivstikke seg selv i hjertet og dø av det. Det henger bare ikke på greip! Uansett: Debutalbumet til KROKODILES er fylt av ung låtskriverglød verdt å sjekke ut – med «Change» som det aller beste eksemplet.

Duo Lada – Epleslang
Referansetung og bumpy bangerdisco fra… VOLDA! De to skjeggete prideboysa på bildet brygger øl, kjører gammal turkis boble OG lager et fyrverkeri av en dansbar 90-tallselektronika. Mye bedre enn det Röyksopp driver med om dagen.

Duo Lada

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.