ARTHUR BERNING. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Thomas, tennis og … Krokodil: Vi møter Arthur Berning

DET ER EN klar høstdag på Blindern når vi møter de to viktigste karene bak den nye norske dramakomedien Thomas mot Thomas – hovedrolleinnehaver Arthur Berning (AKA Thomas), og regissør Jakob Rørvik (AKA ikke Thomas). Begge var på premierefest dagen før, og stemmen til Berning, og energien til dem begge, kan vise til at nattens strabaser fortsatt henger litt i. Rørvik spanderer kantinekaffe på Maipos regning, og etter en liten photoshoot tar min kollega og jeg hver vår mann med oss for et kryssforhør. Nei, for en hyggelig prat, mener jeg.

Fortell meg alle dine hemmeligheter … NÅ.
– I 2007, da drepte jeg min første … min første person. Jeg løste han opp i syre.

Å SPLITTE OPP Berning og Rørvik for å intervjue én hver var ment som et tidsbesparende verktøy, men intervjuobjektene fikk visst heller følelsen av at de skulle i avhør. Vi vil ikke tenke for hardt over om det er på grunn av deres paranoia, eller om det er fordi vi gir et så innmari uvennlig førsteinntrykk. Dette ga oss uansett en koselig, varm begynnelse på intervjuet!

Mmmmm! Det er smart!
– Alle gjør det. Jeffrey Dahmer … Breaking Bad …

De gjør kanskje det, det er vel det som er den tryggeste måten å bli kvitt likene på. Eller brann? Men da ender du opp med aske …
– Ja, også har de plutselig en titaniumskrue i låret, også finner de den … Eller tennene – pleier ikke de å overleve brann og? […] Det er denne vinklingen vi kjører?

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.