ARTHUR BERNING. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Thomas, tennis og … Krokodil: Vi møter Arthur Berning

Vi har pratet med Jakob Rørvik og Arthur Berning i anledning premieren på "Thomas mot Thomas" – to samtaler i samme fysikkbygning og hvert sitt univers. Samtalen med hovedrolleinnehaver Berning leser du nedenfor. Intervjuet med regissør Rørvik finner du HER. DET ER EN klar høstdag på Blindern når vi møter de to viktigste karene bak den nye norske dramakomedien Thomas mot Thomas – hovedrolleinnehaver Arthur Berning (AKA Thomas), og regissør Jakob Rørvik (AKA ikke Thomas). Begge var på premierefest dagen før, og stemmen til Berning, og energien til dem begge, kan vise til at nattens strabaser fortsatt henger litt i. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X