F.V.: JAKOB RØRVIK OG ARTHUR BERNING. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Rot og rør med Rørvik: En fyllesyk prat om film og fysikk

Vi har pratet med Jakob Rørvik og Arthur Berning i anledning premieren på «Thomas mot Thomas» – to samtaler i samme fysikkbygning og hvert sitt univers. Samtalen med regissør Jakob Rørvik leser du nedenfor. Intervjuet med hovedrolleinnehaver Arthur Berning finner du HER. ET INTERVJU MED Thomas mot Thomas-regissør og -manusforfatter Jakob Rørvik, og en journalists beretning om støynivået inne i UiOs fysikkbygning.  Gratulerer. Hørte rykter om at det ble en liten tur på Café Sara i går, men hvordan har du ellers feira den gode mottakelsen?– Det har vært litt forskjellige events. Kvelden før premieren var jeg i Stavanger med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X