Foto: Pressefoto

– Fuck indielista på Spotify

Vi tok en prat med Bikelane om Red Bull-reklame, guttefølelser, Johan Golden – og om det ikke snart er lov å spille uironisk gitarbasert indierock, igjen.  Finnes det i det hele tatt et norsk indierockeband i 2022? Nei, mener Gaffa Norge (som i høst avskrev indie som begrep, og i samme slengen nektet seg å bruke indie for å beskrive musikk). Ja, mener Bikelane: Fem dudes med gitarer, issues – og en hang til det de beskriver som “indierockens glansdager”.   – Vi spiller ekte indierock. Vi er independent. Vi er fattige, og lager musikk på våre egne premisser, forklarer Sverre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X