"GUTTA KASTER", AV ILAVENIL VASUKY JAYAPALAN.

Et tredje, hemmelig opplegg

Hvem er egentlig Ilavenil Vasuky Jayapalan? Den myteomspunnede multimedia-kunstneren møter oss for en samtale, i forsøk på å gi oss en mer oversiktlig forståelse av hva han jobber med akkurat nå og i fremtiden. Eelam Tamilske Ilavenil Vasuky Jayapalan (f. 1991) er en transdisiplinær kunstner, musiker og designer som hovedsakelig vokste opp på Veitvet i Oslo. Hans arbeider omhandler hvordan vi har ulike kollektive bevisstheter, og om hvordan disse påvirkes av storpolitikk, verdenspolitikk, media og teknologi. På Nasjonalmuseets åpningsutstilling tidligere i sommer stilte han ut filmen og performancen Nevromelanin, et prosjekt der han utforsket den absurde likestillingen av forskjellige former […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.