"GUTTA KASTER", AV ILAVENIL VASUKY JAYAPALAN.

Et tredje, hemmelig opplegg

Hvem er egentlig Ilavenil Vasuky Jayapalan? Den myteomspunnede multimedia-kunstneren møter oss for en samtale, i forsøk på å gi oss en mer oversiktlig forståelse av hva han jobber med akkurat nå og i fremtiden. Eelam Tamilske Ilavenil Vasuky Jayapalan (f. 1991) er en transdisiplinær kunstner, musiker og designer som hovedsakelig vokste opp på Veitvet i Oslo. Hans arbeider omhandler hvordan vi har ulike kollektive bevisstheter, og om hvordan disse påvirkes av storpolitikk, verdenspolitikk, media og teknologi. På Nasjonalmuseets åpningsutstilling tidligere i sommer stilte han ut filmen og performancen Nevromelanin, et prosjekt der han utforsket den absurde likestillingen av forskjellige former […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X