VETLE OG NICO I BAREN PÅ PARKSALONGEN. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD.

Cocktailguide: Parksalongen – Røverhistorier fra saloonen

Waldemar Thranes gate 1A, Oslo Historien om luftslottet som ble virkelig – og alle røverstrekene som har funnet sted i det. DRINKOPPSKRIFT: ShinkansenKaffirlimeblad-infusert ginNoe søtt (???)YuzushuNoe limeThe only liquor so good they named a color after it Shinkansen. FOTO: Henriette Sagfjord. HENG HATTEN PÅ STUMTJENEREN og stikk pipa i kjeften – i Salongen er det bare å roe ned. Plassert på grava til Waldemars på St.Hanshaugen er Parksalongen, slik navnet tilsier, salongen ved parken. Et hyggelig krypinn over to etasjer med kald sinnabrus på tapp, gode drinker, og en kjeller hvor man kan bære vitne til en rekke påfunn og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X