VETLE OG NICO I BAREN PÅ PARKSALONGEN. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD.

Cocktailguide: Parksalongen – Røverhistorier fra saloonen

Waldemar Thranes gate 1A, Oslo Historien om luftslottet som ble virkelig – og alle røverstrekene som har funnet sted i det. DRINKOPPSKRIFT: ShinkansenKaffirlimeblad-infusert ginNoe søtt (???)YuzushuNoe limeThe only liquor so good they named a color after it Shinkansen. FOTO: Henriette Sagfjord. HENG HATTEN PÅ STUMTJENEREN og stikk pipa i kjeften – i Salongen er det bare å roe ned. Plassert på grava til Waldemars på St.Hanshaugen er Parksalongen, slik navnet tilsier, salongen ved parken. Et hyggelig krypinn over to etasjer med kald sinnabrus på tapp, gode drinker, og en kjeller hvor man kan bære vitne til en rekke påfunn og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.