Cocktailguide: Gapet – Kompisdrømmen og svigemors tunge

Ullevålsveien 9A, Oslo Spesialimportert vin? Check. Cocktails? Check. Digg mat? Check. Et hav av svigemors tunge? Check, check, check … DRINKOPPSKRIFT: Porto Paloma TequilaPortvinLimeSaltHabaneroeddikGrapefruktbrus Porto Paloma. FOTO: Henriette Sagfjord. HOS GAPET, blant industrielle gule fliser og et hav av hardføre grønne planter, finner man kompisdrømmen gjort virkelig: En bar. Den hellige treenighet av spennende viner (beskrevet som typen av god svelgbarhet), digge cocktails og snasen mat. Timon og Audun, førstnevnte en pølsemaker og bareier, den andre en høyskoleforeleser, slo hodene sammen og skapte Gapet med mål om å fremme deres forkjærlighet til gamle druer. Resultatet er et hjemmesnekra alt-mulig-prosjekt hvor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X