Cocktailguide: Gapet – Kompisdrømmen og svigemors tunge

Ullevålsveien 9A, Oslo Spesialimportert vin? Check. Cocktails? Check. Digg mat? Check. Et hav av svigemors tunge? Check, check, check … DRINKOPPSKRIFT: Porto Paloma TequilaPortvinLimeSaltHabaneroeddikGrapefruktbrus Porto Paloma. FOTO: Henriette Sagfjord. HOS GAPET, blant industrielle gule fliser og et hav av hardføre grønne planter, finner man kompisdrømmen gjort virkelig: En bar. Den hellige treenighet av spennende viner (beskrevet som typen av god svelgbarhet), digge cocktails og snasen mat. Timon og Audun, førstnevnte en pølsemaker og bareier, den andre en høyskoleforeleser, slo hodene sammen og skapte Gapet med mål om å fremme deres forkjærlighet til gamle druer. Resultatet er et hjemmesnekra alt-mulig-prosjekt hvor […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.