BETTOLA. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Cocktailguide: Bettola – Italiener på ville (Trondheims)veier

Trondheimsveien 2, Oslo Den atmosfæriske lillebroren til Trattoria Popolare viser muskler med sitt helt eget mattilbud. DRINKOPPSKRIFT: Bloody Mary 4 cl vodka1,5 cl hemmelig kryddermiks1 cl sitronsaft10 cl tomatsausKapersbærParmesanchips fra Trattoria Popolare Bloody Mary. FOTO: Henriette Sagfjord. Hva heter du? – Jeg heter Bart, som i Bart Simpson. SVARET KOMMER FRA den polske bartenderen på den italienske cocktailbaren Bettola, plassert trygt på norsk jord, nærmere bestemt snuta til Grünerløkka (og nei, dette er ikke starten på en vits, selv om vi er sikre på at det er en der). Vegg i vegg ligger storebroren Trattoria Popolare – et italiensk-kulinarisk kjøkkenbeist […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.