BETTOLA. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Cocktailguide: Bettola – Italiener på ville (Trondheims)veier

Trondheimsveien 2, Oslo Den atmosfæriske lillebroren til Trattoria Popolare viser muskler med sitt helt eget mattilbud. DRINKOPPSKRIFT: Bloody Mary 4 cl vodka1,5 cl hemmelig kryddermiks1 cl sitronsaft10 cl tomatsausKapersbærParmesanchips fra Trattoria Popolare Bloody Mary. FOTO: Henriette Sagfjord. Hva heter du? – Jeg heter Bart, som i Bart Simpson. SVARET KOMMER FRA den polske bartenderen på den italienske cocktailbaren Bettola, plassert trygt på norsk jord, nærmere bestemt snuta til Grünerløkka (og nei, dette er ikke starten på en vits, selv om vi er sikre på at det er en der). Vegg i vegg ligger storebroren Trattoria Popolare – et italiensk-kulinarisk kjøkkenbeist […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X