Råd fra mamma

KJÆRE BARNET MITT! Det er mye greier i nyhetene for tida. Kvinnehelse er et stort tema, og av og til vil man bare bli forklart ting! Så her kommer jeg, alles mor, for å fôre dere med råd om kvinnens kropp og helse. Se bort fra at all helsetematikk har en tendens til å bli dystert lesestoff. Dette er ting dere, mine kjære damer, bør være oppmerksomme på og som kvinner oftere rammes av. Vi lider/venter i spenning etter bedre behandlinger. Men jeg er ingen lege – selv om jeg unektelig ser jææævlig fin ut i den frakken – og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X