Ketsjup & Sennep på Hot Temper: – Dette er gledestårer, jeg sverger

Våre anmeldere besøker Oslos heiteste fritert kylling-sjappe, Hot Temper. NORSKVILLE-, NASHVILLE-, GHOST- eller Reaper-styrke? Ketsjup og Sennep undersøker menyen på veggen på det lille hølet i veggen i Toftes gate. Et par piknikbord står ledige mens take away-kundene flyr inn og ut av døren i høyt tempo. Den britiske fyren bak kassa huker tak i de skrubbsultne og forfjamsede gjestene som har forvilla seg inn i butikken og kan fortelle at de har en egen spesial på menyen, kun for i dag: Popcorn chicken loaded fries med jalapeno-ost og vårløk.  – Har dere noen gang vært her før? Trust me, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.