Ketsjup & Sennep på Hot Temper: – Dette er gledestårer, jeg sverger

Våre anmeldere besøker Oslos heiteste fritert kylling-sjappe, Hot Temper. NORSKVILLE-, NASHVILLE-, GHOST- eller Reaper-styrke? Ketsjup og Sennep undersøker menyen på veggen på det lille hølet i veggen i Toftes gate. Et par piknikbord står ledige mens take away-kundene flyr inn og ut av døren i høyt tempo. Den britiske fyren bak kassa huker tak i de skrubbsultne og forfjamsede gjestene som har forvilla seg inn i butikken og kan fortelle at de har en egen spesial på menyen, kun for i dag: Popcorn chicken loaded fries med jalapeno-ost og vårløk.  – Har dere noen gang vært her før? Trust me, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X