Frode tar i mot besøkende nr 1 million i 2013. Foto: Pressefoto

Drømmen om et nytt mat-Norge og orgien på toalettet: Den kronglete og smakfulle veien til Mathallen

Mathallen fyller 10 år i år, og i den anledning har vi skrevet noen artikler for å feire dem. Dette er en av artiklene! Ellers kan du lese et intervju med kokk Tom Victor Gausdal her, og en Vulkan-guide her. Den nye mat-bølgen, byutvikling og røverhistorier fra Mathallen. Vi pratet med Frode Rønne Malmo, en av “the founding fathers” av og daglig leder på Mathallen Oslo på Vulkan.  Modningsprosessen har gått i ujevnt tempo for oss og vår nabo. Allerede for godt over 100 år siden fikk våre svenske brødre og søstre sin første mathall, nærmere bestemt saluhallen som ble […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X