Frode tar i mot besøkende nr 1 million i 2013. Foto: Pressefoto

Drømmen om et nytt mat-Norge og orgien på toalettet: Den kronglete og smakfulle veien til Mathallen

Mathallen fyller 10 år i år, og i den anledning har vi skrevet noen artikler for å feire dem. Dette er en av artiklene! Ellers kan du lese et intervju med kokk Tom Victor Gausdal her, og en Vulkan-guide her. Den nye mat-bølgen, byutvikling og røverhistorier fra Mathallen. Vi pratet med Frode Rønne Malmo, en av “the founding fathers” av og daglig leder på Mathallen Oslo på Vulkan.  Modningsprosessen har gått i ujevnt tempo for oss og vår nabo. Allerede for godt over 100 år siden fikk våre svenske brødre og søstre sin første mathall, nærmere bestemt saluhallen som ble […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.