Cocktailguide: Katla – Söta bror og frosne Margaritas

Universitetsgata 12, Oslo Av og til har man en soleklar drinkfavoritt – og det må da faen meg værra lov! DRINKOPPSKRIFT: Frozen Margarita 1,5 cl grønn Chartreuse3,5 cl kirsebærlikør2 cl friskpresset limejuice2 cl agavesirupTørket lime Frozen Margaritas. FOTO: Henriette Sagfjord. SENTRALT PÅ Grünerløkkas navnehalvsøster Tullinløkka finner du Katla. Et frekt, lett og ledig lokale oppkalt etter en av de største vulkanene på Island. Hvorfor? Selv beskriver de seg som et høyst levende sted med åpent kjøkken, uformell atmosfære og høy puls. Vi i NATT&DAG er selverklærte geologer og signerer på at det stemmer. Vi sendte en e-post til Jimmy, som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.