Cocktailguide: Katla – Söta bror og frosne Margaritas

Universitetsgata 12, Oslo Av og til har man en soleklar drinkfavoritt – og det må da faen meg værra lov! DRINKOPPSKRIFT: Frozen Margarita 1,5 cl grønn Chartreuse3,5 cl kirsebærlikør2 cl friskpresset limejuice2 cl agavesirupTørket lime Frozen Margaritas. FOTO: Henriette Sagfjord. SENTRALT PÅ Grünerløkkas navnehalvsøster Tullinløkka finner du Katla. Et frekt, lett og ledig lokale oppkalt etter en av de største vulkanene på Island. Hvorfor? Selv beskriver de seg som et høyst levende sted med åpent kjøkken, uformell atmosfære og høy puls. Vi i NATT&DAG er selverklærte geologer og signerer på at det stemmer. Vi sendte en e-post til Jimmy, som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X