Jesper Jenset. Foto: Pressefoto

Superstjerna fra Molde kommer til Parkteatret

Hvem er større (på engelsk Wikipedia) enn Dan Børge Akerø og har en sangstemme av gull? Jesper Jenset selvfølgelig. Den 25 år gamle moldingen… eller er det moldeneser? Moldenser? Uansett: Moldegutten har på kort tid bygget opp en imponerende karriere. Diskografien er bred og lang, og prydet av en rekke trofeer, som solide topplisteplasseringer og rike samarbeid. Resultatet er strømmetall på over 150 millioner og en vesentlig lenger (engelskspråkelig) Wikipedia-side enn Dan Børge Akerø.  Trubaduren har med andre ord nok av musikalske medaljer å rutte med.  CV-en er såpass imponerende at vi til og med tilgir han for å ha […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X