Scenekunsthøsten

Det finnes mye dårlig scenekunst, men heldigvis finnes det mye bra også. Du trenger ikke dra til Broadway engang! Selv om du åpenbart bør dra til Broadway om du har muligheten. Uansett. Her kommer deler av Norges scenekunsttilbud i høst som vi tror vil bli skikkelig bra. Vi gir ingen billettkonstnadrefusjon om vi tar feil. Men vi tar nok ikke det. OSLO Vi gleder oss til å se Jean-Luc Lagarce sitt stykke, Berre Verdas Undergang, på Det Norske Teatret i høst. Det handler om Louis, spilt av Carl Martin Eggesbø (kanskje mest kjent som fiskekaketyv i Skam), som kommer hjem […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X