Purified in Blood. Foto: Pressefoto

Metal på blodig alvor: Purified in Blood lager leven på Park

Rens øregangene dine i blod. Purified in Blood-gutta er endelig tilbake. 30. september på Parkteatret blir en konsert for historiebøkene.  https://open.spotify.com/track/286uLyGnunHc8oQFFqWdJJ?si=51be5c0bce884a8d Siden oppstarten i 2003 har bandet etablert seg som et liv laga liveband. I årene etter debuten “Last leaves of a poisoned tree” i 2004, utgitt på det amerikanske undergrunnlabelet “New Eden”, har guttakrutt pumpet ut mang en hard plate og bemerkelsesverdig konsert. Bandets skyhøye energinivå skal ikke betviles, for en Purified in Blood-konsert er en forløsende opplevelse.  Bandets karriere skorter ikke på trofeer og gullmedaljer. På mantelen står blant annet førsteplassen på Zoom-konkurransen allerede i 2004, og Alarmprisen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X