Purified in Blood. Foto: Pressefoto

Metal på blodig alvor: Purified in Blood lager leven på Park

Sponset innleggI samarbeid med Parkteateret

Rens øregangene dine i blod. Purified in Blood-gutta er endelig tilbake. 30. september på Parkteatret blir en konsert for historiebøkene. 

Siden oppstarten i 2003 har bandet etablert seg som et liv laga liveband. I årene etter debuten “Last leaves of a poisoned tree” i 2004, utgitt på det amerikanske undergrunnlabelet “New Eden”, har guttakrutt pumpet ut mang en hard plate og bemerkelsesverdig konsert. Bandets skyhøye energinivå skal ikke betviles, for en Purified in Blood-konsert er en forløsende opplevelse. 

Bandets karriere skorter ikke på trofeer og gullmedaljer. På mantelen står blant annet førsteplassen på Zoom-konkurransen allerede i 2004, og Alarmprisen for beste liveband i 2006. Ikke for å glemme et dryss av sterke prestasjoner på scener som Bylarm og Øyafestivalen. Purified in Blood med andre ord gjort seg fortjent tittelen “undergrunnslegender”.

Musikken er voldsom. Med røtter i thrash, hard metal og death metal er resultatet en unik og sterk sound. Ta oss på ordet. Dette er metalcore av beste sort. 

Sist de spilte i Oslo var i 2018. Etter et avbrekk er de endelig tilbake, og det med stor stil.

Og som en særs ufransk og eksplosiv “amuse-bouche” gis det ut to blytunge låter i forkant av Park-konserten. Låtene, “Krater” og “Myrå”, sistnevnte beskrevet som “et episk spor som gir utsultede fans nærmere seks minutter med nådeløst uforsonelig lykke”, er spilt inn i helveteshullet “Hellhole Studio” i Stavanger og “Lydplaneten” på Gausel. Med garva teknikere og spak-mestere har bandet kokt sammen et parti med blytungt metal.

Med seg har de også Weight. Savner du 80-tallets utilgivelige New York hardcore og Bay Area thrash? Da er dette gutta for deg. Medlemmene har alle lang fartstid fra en rekke solide mineral-band, bl.a Damage Control, Common Cause, Giant, Insurance Risk, Shot at Dawn og Heksed. Headbang-garanti!

Det burde ikke være noen tvil om at dette vil bli konsertopplevelse uten sidestykke. Kom på Park fredag 30. september og kjøp billetten din HER.