Jordan Peele på settet av NOPE. Foto: Pressefoto

Filmene og seriene du bør glede deg til denne høsten

Skrekk, aliens, eventyr og dritdyre produksjoner – det er mye å se frem til selv om dagene bare blir mørkere og sommeren går mot sin uunngåelige slutt. Film- og seriehøsten banker på døren og vi står klare til å ta den i mot! Tittelen lyver ikke – det er mye å glede seg til fremover på filmfronten.  Stjerneregissørene ligger ikke på latsiden når det kommer til saftige plots, og en av de mest etterlengtede filmene i år er Jordan Peele sin NOPE. Med Daniel Kaluuya og Keke Palmer i hovedrollene ligger NOPE an til å levere like godt som “Us” […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X