Bunch of Kunst[*]

Man høster det man så – kunsthøsten 2022: En haug med kunstgreier vi ser frem til. Å se. Og høre, etc. Sanse. Oppleve. Erfare. Ta inn. Fordøye. Du blir den kunsten du spiser. Memphis - Viktor Pedersen, Dans med Dionysos, foto Istvan Virag Memphis@galleri_memphis @gallerimemphisGrønland 18, 0188 Oslo (gjennom Godt Håp) Memphis, Tennessee. Memphis, Egypt, grunnlagt for mer enn 5123 år siden. Deretter ble Memphis, Montebello grunnlagt (2019). Og se på så, nå: Memphis, Grønland: Det kunstnerstyrte visningsrommet Memphis flyttet nylig ut av den fjerne utkanten på vestkanten og inn i nye lokaler på (h)in(n)siden av klubben Godt Håp på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X