STUDENTGUIDE: Våre topp tre-topp tre-studietips

Lite er bedre enn en god topp tre-liste. Bortsett fra tre topp tre-lister, da. TOPP TRE STEDER Å STUDERE På biblioteket, for eksempel Trondheim folkebibliotek, Schous-avdelinga til Deichman i Oslo, og Hovedbiblioteket i Bergen.Senga. Hvorfor kødde med en klassiker?Lærerens seng. Hvorfor ikke kødde med en klassiker? TOPP TRE SNACKS Å SNACKE Alt som ikke knaser, (l)mao. unngå eple, gulrot, knekkebrød, baconsnacks, skjelettene til dine medstudenter, popkorn og chilinøtter.Flein. Gjør lesingen til en lek! Eller et mareritt!Læreren. Hvorfor ikke kødde med en klassiker? TOPP TRE SOUNDS Å SPILLE AV Timeslange medleys av lo-fi-beats., eller ev. klassisk musikk om det er mer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.