STUDENTGUIDE: Våre topp tre-topp tre-studietips

Lite er bedre enn en god topp tre-liste. Bortsett fra tre topp tre-lister, da. TOPP TRE STEDER Å STUDERE På biblioteket, for eksempel Trondheim folkebibliotek, Schous-avdelinga til Deichman i Oslo, og Hovedbiblioteket i Bergen.Senga. Hvorfor kødde med en klassiker?Lærerens seng. Hvorfor ikke kødde med en klassiker? TOPP TRE SNACKS Å SNACKE Alt som ikke knaser, (l)mao. unngå eple, gulrot, knekkebrød, baconsnacks, skjelettene til dine medstudenter, popkorn og chilinøtter.Flein. Gjør lesingen til en lek! Eller et mareritt!Læreren. Hvorfor ikke kødde med en klassiker? TOPP TRE SOUNDS Å SPILLE AV Timeslange medleys av lo-fi-beats., eller ev. klassisk musikk om det er mer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X