STUDENTGUIDE: Trondheim – Utesteder

Du ser nå på vår Trondheim-guide for studenter. Denne lista er perfekt om du skal ut på byen! Kikk på våre andre lister om du er mer interessert i mat, kaffe eller shopping: Spisesteder i Trondheim Kafeer, scener & butikker i Trondheim LOKAL BAR  Dronningens gate 12  Lokkal – hvordan klarte vi oss uten? Svaret er: vi gjorde ikke det. Etter at Brukbar/Blæst for noen år siden stengte dørene lå den delen av utelivet som tar både seg selv og gjestene sine seriøst brakk alt for lenge. Heldigvis ble tomrommet fylt av de flinke og hyggelige folkene på Lokal bar, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X