STUDENTGUIDE: Ting Akademika prøver å selge deg som du ikke trenger

TIL TROSS FOR det velkjente faktum at studenter er notorisk blakke finnes det tusenvis av butikker som jobber hinsides og forbi for å selge deg unødvendig ræl – til og med sjapper som Akademika, som utad virker svært studentvennlige med sine “kjøp 50 pensumbøker, få én gratis”-tilbud. Som student kan det være vanskelig å prioritere hva slags nips man faktisk trenger, så vi i NATT&DAG har gjort handleturen litt enklere for deg ved å lage en liste over det du i hvert fall IKKE trenger. Vær så god. (NB. Denne lista er åpenbart ikke sponset av Akademika.) Puggekort Rapp ark […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X