Originalfoto: Henriette Sagfjord

STUDENTGUIDE: Sunnere aktiviteter

Vi i NATT&DAG er de siste som skal si at å gurgle sinnabrus ikke er gøy. Man kan havne i slåsskamper, kline med fremmede, spise mat man finner på gulvet, drikke av andres glass, danse med rumpa bar, bli med i narkokartell og sataniske kulter, si “fylla har skylda” dagen derpå og umiddelbart være frigjort fra alle synder. Men som student er det viktig med balanse, for selv om det er gøy å drikke seg sønder og sammen, så er det ikke nødvendigvis det beste for framtiden. Man kan ende opp med å bli en venneløs alkoholiker med nedsatt nyrefunksjon […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X