STUDENTGUIDE: Fyllavettreglene

AV: Severin Syvertsen og Bärs Monsen. 1. Planlegg kvelden (litt) og meld fra om du går vekk fra planen. Legg en cirka-plan før gjengen spres for alle vinder etter vorset. Send melding om du forsvinner i en annen retning enn resten. Si fra når du har kommet hjem – å booty-tekste eksen “Hvor er fu?” klokka 4.30 teller ikke. 2. Tilpass kvelden etter evne, tidligere forhold, og aldersgrenser. Unngå kjipe eksers stamsteder. Unngå utesteder med aldersgrenser enkelte i gjengen er for unge for – og unngå Ocean om noen er over femogtjue. Unngå utesteder som ligger 30 kvartaler unna om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X