FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

STUDENTGUIDE: Fadderuka: Do’s and don’ts

Hurra! Studietiden er i gang, og den starter med en hel uke med fest, nye vennskap og dårlige avgjørelser. DO: DeltaDette kommer fra ei som selv gikk glipp av hele sin fadderuke: Ikke gå glipp av hele fadderuka. Greit, alle events er ikke like fete, men det er såååå mye lettere å møte opp første skoledag når du gjenkjenner fjes (og andre kroppsdeler). DON’T: Bli med på altDu er bare ett menneske, du kan ikke få til alt. Legg søvn, ordentlig mat, og alkoholfrie dager (ok, timer, da) inn i timeplanen. DO: Bli venn med klassekamerater/faddere/lærere/autoritetspersoner du må forholde deg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X