Foto: Bjarne Bare

Han elsker ekle proteser og dyrker usympatiske karakterer

Møt premiereaktuelle Kristoffer Borgli. I forbindelse med Cannes-premieren på sin nyeste film, ble regissør og manusforfatter Kristoffer Borgli omtalt som “kroppshorror-cringe-komedie-kronprinsen”. I september kommer hans hypede, mørke komedie Syk Pike på kino i Norge – en film om ekstrem søken etter oppmerksomhet og sympati, skrevet i narsissismens egen hjemby.  Besvimte i salen  Allerede før Norgespremieren har Syk Pike skapt hvisking og tisking på Oslos trendy barer, og det er ikke så rart. Filmen ble valgt ut til årets prestisjetunge Cannes-program, og under visningen var det faktisk en i salen som (i kjent Cannes-stil) besvimte og måtte geleides ut og hjelpes over […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.