Foto: Bjarne Bare

Han elsker ekle proteser og dyrker usympatiske karakterer

Møt premiereaktuelle Kristoffer Borgli. I forbindelse med Cannes-premieren på sin nyeste film, ble regissør og manusforfatter Kristoffer Borgli omtalt som “kroppshorror-cringe-komedie-kronprinsen”. I september kommer hans hypede, mørke komedie Syk Pike på kino i Norge – en film om ekstrem søken etter oppmerksomhet og sympati, skrevet i narsissismens egen hjemby.  Besvimte i salen  Allerede før Norgespremieren har Syk Pike skapt hvisking og tisking på Oslos trendy barer, og det er ikke så rart. Filmen ble valgt ut til årets prestisjetunge Cannes-program, og under visningen var det faktisk en i salen som (i kjent Cannes-stil) besvimte og måtte geleides ut og hjelpes over […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X