GRETA. Foto: Pressefoto

Fengende pop fra årets Bylarm

Pop. Musikken som holder deg gående på treningssenteret, og som så tar emosjonell sklitakling på deg når du ligger i sofaen med potetgull og hjertesorg. Musikken som får det til å rykke i (pop)rockefoten kl. 22:15 på lørdag, og til å revne i tårekanalene på søndag. Poppen er et bredt uhyre, med alt fra smørballader til festlåter, og årets Bylarm-lineup er en sann refleksjon av det. Du kan synes hva du vil om pop, men vi kan love deg at det er mye snadder på scenene i år. Her er hvem vi mener bør krones som poppens konger og dronninger […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X