Drongo byr på krautrock og en pikselert konsertopplevelse. Foto: Pressefoto

Det råeste av rock, metal og punk fra årets Bylarm

Det eneste som en tyngre enn moren din er metal-lineupen på årets Bylarm. Eid. Vi har sprengt øretrommer, og samtlige tilhørende kanaler, på leting etter de feteste rockerne, punkerne og metalbandene blant årets artister. Det er en del av dem, og mange vi lett kan se for oss blir å finne på fremtidige rock’n’roll-fiskeboll-arrangementer. Gjør det lett for deg selv. Hør dem på Bylarm, så slipper du å dra til “råkkekjelleren” i Brumunddal for å høre din nye favorittartist. Diskopunk Alt ligger i navnet. Som svensker flest er Diskopunk fulle av faenskap og fest. Siden 2016 har bandet laget liv og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X