Drongo byr på krautrock og en pikselert konsertopplevelse. Foto: Pressefoto

Det råeste av rock, metal og punk fra årets Bylarm

Det eneste som en tyngre enn moren din er metal-lineupen på årets Bylarm. Eid. Vi har sprengt øretrommer, og samtlige tilhørende kanaler, på leting etter de feteste rockerne, punkerne og metalbandene blant årets artister. Det er en del av dem, og mange vi lett kan se for oss blir å finne på fremtidige rock’n’roll-fiskeboll-arrangementer. Gjør det lett for deg selv. Hør dem på Bylarm, så slipper du å dra til “råkkekjelleren” i Brumunddal for å høre din nye favorittartist. Diskopunk Alt ligger i navnet. Som svensker flest er Diskopunk fulle av faenskap og fest. Siden 2016 har bandet laget liv og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.