Vegyn. Foto: Pressefoto

Den beepeste og boopeste elektronikaen fra årets Bylarm

Beep boop beep. Pip beep bip beep ska brrt bip ska bee ba bop skdaa be pap beep sk brrt ba beep ba beep. Sk bip ska bee skrrt bop bo sk be brrt bo bop sk sk breep bep a boop brrt ba bep ska be bop bep a ska be bop bep a ska. Bo brap beep sk sk brrt bip pip bop bo s beep. Beep boop beep. Pip beep bip beep ska brrt bip ska bee ba bop skdaa be pap beep sk brrt ba beep ba beep. (Herregud, så lett det er å være skribent.) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X