Brettbanden: Sommershred på Stryn

Hver måned sender vi (i samarbeid med Fleks) en gjeng brettentusiaster på tur. Denne gangen ble det Strynfjellet og Stryn sommerski. Anlegget er 6-7 timers kjøring fra Oslo og holder åpent fra 1. juni. Banden består denne gangen av GRLSHRED-crewet med initiativtaker Ane Gyllstrøm i spissen.

Alle foto: Ane Gyllstrøm

N&D: Fuck patriarkatet! Forklar oss hva dere vil med GRLSHRED.

Ane: Vi er et inkluderende, lavterskel community og samlingspunkt for jenter på brett. Det er rom for å være akkurat den du er, uansett nivå og alle er velkomne. Fra asfalt, til bølger og pudder heier vi på jenter og passer på at de får den plassen de fortjener i tidligere mannsdominierte aktiviteter. Vi har hatt et par arrangementer den siste tiden og vi møter alltid på nye, stoka damer.

Hvorfor Stryn?

Vi har tidligere vært på Fonna på denne tiden av året for å få banket inn det siste av snøsesongen før det smelter bort. På grunn av litt klabb og babb valgte vi å heller ta turen til Stryn. Vi eeeelsket det. Morsomme sidehits, strålende vær, artige elementer og ikke minst det vi liker aller best: Skikkelig god stemning!

Luftige svev og tøffe triks, høres det ut som. Det er jo en liiiiten fare for at det blir noen pinner vel? ;)

Det er jo en egen liten boble, det å bo på campingplass. Man blir veldig nær hverandre og man lærer å sette pris på det enkle, litt svette og til tider illeluktende livet. Denne gangen var det også norgesmesterskapet i monoski på Stryn sommerski, så det var jo «Pinne for landet» på full guffe fra morgen til kveld. Det var bare å kaste seg rett inn i crowdsurfing på puben. If you can’t beat ‘em, join ‘em.