FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

STORBYGUIDE – København

DEN DANSKE HOVEDSTADEN er mest kjent for tivoli og røde pølser (anskaffes både fra boder og på Tinder), men de har gudskjelov mye annet fett å by på. Ta deg en blås, lån en sykkel og opplev byen slik danskene gjør. Her er hva vi synes du bør sjekke ut i Køben. Etter et besøk tilgir vi nesten DK for unionen (men IKKE for Kim Larsen!). Nyt et bedre måltid hos Fars Dreng. FOTO: Henriette Sagfjord. SPISESTEDER Jah Izakaya & Sake Bar Gasværksvej 21 | @jahizakaya God service selv om danske servitører dessverre fortsatt sliter med å forstå norsk. Her […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X