FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

STORBYGUIDE – Gøteborg

DU SOM TRODDE alt man kunne finne på i Gøteborg var å kaste opp sukkerspinn på Liseberg! Etter internasjonal skala er ikke Gøteborg så stor med sine 500 000-ish innbyggere, men etter skandinavisk standard er jo det en skikkelig storby! Og som söta brors nest største by er det viktig at man har spennende greier å tilby – noe Gøteborg fikser til gagns. Vakker arkitektur, gode fiskeretter og masse, masse, masse øl er bare noe av det du får opplevd her. SPISESTEDER The Burger Andra Långgatan 14 | @theburger.se Du gjetter aldri hva du får her, hehe. Burgermenyen deres oppdateres […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X