FOTO: KATRINE BERGFALL

STORBYGUIDE – Bergen

DET ER MYE å finne på i Bergen. For eksempel kan du vitse om fiskelukt og regnvær til du blir (rettmessig) slått ned av en lokal. Noe av det aller beste du kan gjøre i Bergen er å handle. Lov deg selv å aldri besøke de nitriste kjøpesentrene igjen, for de vil aldri bli som de var på 80-tallet uansett. Sverg heller til en eller flere av Bergens mange sjapper. Det fortjener de. Og du. Lot333 ligger vegg-i-vegg med kulturhuset Gimle. FOTO: Katrine Bergfall BUTIKKER PHARMA Olav Kyrres gate 11 | @pharmabergen PHARMA startet som en pop-up i 2017, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X