BIANCA SKAL TIL NEON. FOTO: PRESSEBILDE.

FESTIVALGUIDE – NEON

10.-11. JUNITRONDHEIM Dette er enda en ny snack i festivalskålen 2022, og denne finner, som Pstereo, sted i Trondheim. Likhetene er mange, men forskjellene er store. Neon finner sted 10.-11. juni, og er på en måte trøndersommerens startskudd. En tidlig helg i juni, rett i skjæringen mellom eksamen og sommerferie for byens studenter. Neppe tilfeldig.  Neonfestivalen arrangeres på EC Dahls Arena, som ligger en kort spasertur fra Solsiden i Trondheim. Arenaen har i flere år blitt brukt av Trondheim Rocks, men nå skal altså Neon gi pop til folket istedenfor. På pilsnerhusets hjemmebane vil du bli servert en kanonade av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.