BIANCA SKAL TIL NEON. FOTO: PRESSEBILDE.

FESTIVALGUIDE – NEON

10.-11. JUNITRONDHEIM Dette er enda en ny snack i festivalskålen 2022, og denne finner, som Pstereo, sted i Trondheim. Likhetene er mange, men forskjellene er store. Neon finner sted 10.-11. juni, og er på en måte trøndersommerens startskudd. En tidlig helg i juni, rett i skjæringen mellom eksamen og sommerferie for byens studenter. Neppe tilfeldig.  Neonfestivalen arrangeres på EC Dahls Arena, som ligger en kort spasertur fra Solsiden i Trondheim. Arenaen har i flere år blitt brukt av Trondheim Rocks, men nå skal altså Neon gi pop til folket istedenfor. På pilsnerhusets hjemmebane vil du bli servert en kanonade av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X