NATT&DAG inviterer: KLUBB BUNNLØS pres. Dutty Dior

Velkommen til Klubb Bunnløs pres. Dutty Dior på Brød & Sirkus! Alt tydet på at Dutty Dior skulle bli en av landets største rappere i 2019. Tre år senere er han endelig aktuell med debutalbumet. Det har vi snakket med Dutty om i dette rykende ferske intervjuet fra vår nyeste utgave. Det feirer vi med live podkast, en liten live session med Dutty og klubb i etterkant med IsakOslo. Sikre deg en billett NÅ! Programmet for kvelden:21:00: Live podcast med IsakOslo og Øyvind Holen22:00: Live session Dutty Dior23:00: Klubb m. Bunnløs DJ IsakOslo ID: 20 år

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X