FOTO: PRESSEBILDE "Balladen om livet, døden og alt imellom"

Litt lættis

Å se improteater kan både være en artig og en utfordrende opplevelse. Særlig utfordrende kan den bli når man har på dobbel strømpebukse og ikke har råd til øl i baren. I idylliske omgivelser nede ved Akerselva på Lilleborg ligger Det Andre Teatret, Oslos improperle som oppsto høsten 2011. Det lille teatret drar store folkemengder og serverer både øl og improvisert humor over en lav sko. Omtrent hver torsdag arrangeres “2FOR1”-kveld her, hvor du får to forestillinger til prisen av én. Første del kan være litt forskjellige ting, for eksempel slampoesi, musikk, eller fortelling, og andre del er en av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.